Bulgarian English

Сватбена Агенция Варна

за нас

Сватбена Агенция Варна - Престиж - Сватбена декорация

Сватбена и парти агенция "Престиж" - с какво се занимаваме и защо да се обърнете към нас

 

Сватбена и парти агенция "Престиж" предлага цялостна организация и декорация на събития - сватби, рожденни дни и юбилеи, кръщенета, тематични партита, корпоративни събирания. Възможности - сватба Варна и сватба Добрич.Защо да ни потърсите?


Вие сте бъдещи младоженци и Ви предстои едно от най-важните събития в живота Ви, решили сте се на голямата крачка, съгласни сте да изречете заветното "Да", искате прекрасна сватба? Мечтаете си за един неповторим ден, уникален, незабравим? Притеснявате се, незнаете дали ще сбъднете мечтите си, нямате време? Решението е едно - наемете професионален сватбен агент. Добрият сватбен агент ще Ви консултира, ще Ви даде правилните съвети и насоки, ще организира всичко, което искате и ще декорира Вашето тържество, с което ще си спестите губене на време в продължение на месеци. Представете си, че трябва да свършите сами всичко - организация за ритуал - граждански и църковен, свободен ресторант, ангажиране на всички важни за деня хора като водещ, фотограф, видеооператор и още много други? Всъщност цялостната организация на едно хубаво, впечатляващо събитие съвсем не е толкова лесна задача, това означава много телефонни разговори, срещи, излизане от работа, ангажименти след края на работния ден...в един момент се чувствате тотално изтощени, а има толкова неща, които все още не сте избрали и уговорили. На помощ идва Вашият сватбен агент - ще Ви изслушаме, ще Ви дадем адекватни съвети, ще съставим бюджет според Вашите желания и възможности, сватбен сценарий за протичане на целият сватбен ден,

вашите предпочитания и нашите идеи

 

Предстои важно събитие в живота Ви - сватба, кръщене, рожден ден, абитуриентски бал, фирмено парти, или искате да направите романтично предложение за брак? Мечтаете си да бъде единствено, неповторимо, красиво? За какво друго са мечтите ни, ако не да станат реалност? Нека Ви помогнем да осъществите мечтите си и във Вашият най - важен ден почувствате удовлетворение, че именно Вашата мечта се е сбъднала, Вашето желание е изпълнено, всичко това, което до момента само сте си представяли.


Мислите, че идеята Ви е "мисия невъзможна" ? Трудна за изпълнение? Налудничава?


Не се притеснявайте, обичаме предизвикателствата, шантавите идеи и сбъднатите Ви мечти! Нека ние бъдем Вашият сватбен агент и Ви помогнем всичко това да стане реалност!
Предстои важен ден в живота Ви, най - важният, а Вие сте объркани, не знаете какво да изберете, нямате време....Вашите предпочитания и нашите идеи очакват да се срещнат, и да се сбъднат!


Нека този ден бъде незабравим както за Вас, така и за Вашите гости! Предложете им страхотно място, добра компания и не на последно място красота! Красотата придава допълнително настроение и усещане, желание за веселие. Най - добрият завършек на приятната атмосфера е добре подбраната декорация и най - красивото място се нуждае от подходяща аранжировка. За да бъде това място "Вашето място", нека го направим уникално, така като Вие искате, според Вашите представи, Вашите мечти! Очакваме Ви!

Сватбена декорация

Какво предлагаме?


Услугите, които предлагаме са в зависимост от Вашите потребности и това, от което наистина имате нужда. С удоволствие ще се срещнем с Вас, ще Ви изслушаме, ще Ви дадем рационални съвети по организацията, ще Ви помогнем с всичко, което желаете. В най-общи линии, нашите клиенти избират какво точно биха желали от нас, а ние го правим според техните изисквания.

  • Организация на сватби, частни и корпоративни събития
  • Организизация и подготовка на изненади
  • Романтични изненади, организиация на предложение за брак
  • Декорация на събития, тържества, сватби
  • Изработка на покани, тейбъл картички и други
  • Украса на сватбени чаши, шампанско и други допълнителни детайли
  • Отделни услуги като пиротехническо шоу - заря, поръчка на бутикова торта, музиканти на живо и други

Ние ще Ви предложим решение на много въпроси, ще Ви спестим ценно време и нерви, и ще се съобразим изцяло с Вашите нужди и необходимостта от помощ и съвети.


нашият екип

Ентусиасти, мечтатели, ценители на красотата! Нашето водещо мото е "Каквото и да правим, нека бъде с любов"! Любовта е навсякъд около нас, нека я видим и усетим!
Ако предстои важен ден в живота Ви, за Вашето семейство или фирма, ние сме на Ваше разположение за организиране и декорация на всяко събитие

Много е важно да има някой, който да ти помогне и е запознат с това, какво би могло да те изненада в самия ден, да те подготви, да те разбира, да изпипа детайлите!
Обичаме стилните и изчистени линии, без излишни допълнения, които да натоварват. Но пък изпипаните детайли - те са неизменна част от работата ни. Нека заедно намерим баланса, ако харесвате нашият стил на работа, не се колебайте да се свържете с нас!
Както се казва - Вашите мечти + нашите идеи = Неочаквано добра комбинация!

 

 

 

 

Сватбена агенция Варна